Услови коришћења

Добродошли на Интернет презентацију ЕРП сусрета! ЕРП сусрети су годишњи скуп корисника, запослених и пријатеља компаније ИИБ, а на овој локацији можете да се информишете у вези са организацијом скупа и резервацијом смештаја. Прегледом садржаја на овом сајту сагласни сте са условима коришћења. Молимо Вас да их пажљиво проучите а уколико са њима нисте сагласни молимо Вас да престанете да користите ову Интернет презентацију.

Овај сајт не садржи колачиће. Он прикупља личне податке искључиво у сврху организације скупа и резервације смештаја, лични подаци се не чувају на сајту. Корисник је обавештен које странице прикупљају његове податке, што је назначено на тим страницама.

Сви текстови, логотипи и фотографије су власништво аутора. Није дозвољено њихово коришћење, копирање или модификовање без писмене сагласности.

Предузеће ИИБ се труди да редовно одржава сајт и брани га од хакерских напада. Ипак, сајт користите на сопствену одговорност. Аутор не одговара за штету која, на било који начин, може настати коришћењем овог сајта.