Пријава

Висина котизације износи 6000 РСД + ПДВ и укључује трошкове организације скупа.

Свака трећа котизација је бесплатна! Односно, ако из једне фирме долази три лица платићете две котизације, а треће лице ће само платити трошкове смештаја. Уколико одлучите да са собом поведете чланове породице они не плаћају котизацију за учешће на скупу.

Цене смештаја, у зависности од типа собе, износе:

 • двокреветна соба: 13728 РСД (3 дана, 1 пун пансион + 1 полупансион)
 • једнокреветна соба: 17952 РСД (3 дана, 1 пун пансион + 1 полупансион)
 • Боравишна такса и осигурање нису укључени у цену и наплаћују се 140 РСД по ноћењу, по особи.

  Понуда укључује неограничено коришћење садржаја "SPA&WELLNESS" центра који се простире на 1500м² и садржи: затворени базен димензија 14x6м са ђакузијем, финску и био сауну (руска бања), арома-парно (турско) купатило, хамам, слану пећину, кнаип базен, тепидаријум клупе и флоат спа капсулу. Флоат спа, третмани тела и масаже се засебно резервишу и додатно плаћају. Сви гости "SPA&WELLNESS" центра добијају баде мантил, паштемал, пешкир и папуче.

  Последњи рок за пријаву, плаћање котизације и смештаја је 22.05.2023.

  Молимо Вас да попуните формулар подацима о предузећу и учесницима, као и да у њему назначите жељени тип смештаја, након чега ће Вас контактирати запослени ИИБа и служба продаје хотела "Краљеви Чардаци". Најпре, попуните податке о Вашем предузећу и контакт лицу задуженом за комуникацију:

  Назив предузећа
  Адреса
  Контакт лице
  Телефон
  Е-Пошта

  Даље, молимо Вас да попуните податке о учесницима. Након уноса основних података (име, функција) изаберите из листе начин смештаја (за боравак у сопственој режији изаберите опцију "НЕ ТРЕБА НАМ СМЕШТАЈ"). Затим означите да ли су ваши запослени заинтересовани за учешће у квизу (КВИЗ), краћем излету који ће бити организован у петак (И-1), или дужем излету који ће бити организован у суботу, а након одјаве из хотела (И-2). Све додатне захтеве (молбе, жеље и честитке) можете да упишете у поље НАПОМЕНЕ.

  ИМЕ И ПРЕЗИМЕ ФУНКЦИЈА БРОЈ НОЋЕЊА КВИЗ И-1 И-2

  НАПОМЕНЕ:

  Сагласни смо да се унети подаци могу обрађивати од стране предузећа ИИБ или хотела у сврху организације ЕРП сусрета и резервације смештаја.